zawsze marzyłem o audi, mając wcześniej VW i nie zawiodłem się, różnica między vw a audi to przede wszystkim jakośc wykończenia, dbałość o szczegóły, wygląd ogólny auta...vw jakby siekierą były robione...audi jednak ma coś w sobie...wsiadasz i czujesz, że to audi!
przy wskoczeniu na większe obroty całkiem cicha i przyjemna praca, nie jest to demon przyspieszeń, ale na codzień wystarcza,wiadomo masa auta nie jest mała, mimo to ładnie idzie do przodu, wolę trochę mniejsze przyspieszenie ale kosztem bezawaryjności w stosunku do 2,5 tdi
bez zastrzeżeń
idzie jak po szynach, ponoć te aluminiowe wielowachacze są awaryjne, ja jednak po roku eksploatacji przy normalnej jeździe i nie wariowaniu po dziurach nie narzekam i nie muszę wymieniać
bez uwag
wszystko jest tam gdzie być powinno, intuicyjnie odnajdywane w mgnieniu oka nawet podczas pierwszej jazdy w audi
bez zastrzeżeń, genialnie szybko zimą odmraża szyby, i odparowuje, chłodzi i grzeje jak należy
nie ma co dużo pisać jest idealnie, przestronnie i komfortowo
ciuchutki, spokojnie można słuchać cicho radia i cicho rozmawiać przy prędkości 110-120 km/h, chociaż w pewnym zakresie obrotów podczas jazdy między 130-140 słychać silnik, od 145-150 km/h znowu błoga cisza i lekki szum z zewnątrz
jak na taką masę auta...jestem pozytywnie zaskoczony! wczeniej palił mi tyle golf III tdi, tylko klasa i komfort nie ten ;-)
za taki komfort, jakość, bezawaryjność, wygląd, itd. warto zapłacić każde pieniądze...a to auto można mieć już za tyle co nowe seicento,...albo i mniej
nie mam uwag, niczego jeszcze nie popsułem
bez uwag, po sprowadzeniu auta z przebiegiem niemal pół miliona km, wymieniłem tylko rozrząd i do tej pory śmigam bez żadnej usterki (codziennie pokonuję trasy 150-300 km)
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI 110KM 81kW