ten silnik to minimum, choć dobrze sobie radzi, z oszczędnością gorzej - puste auto w mieście 13litrów to mała przesada jak na tak nowoczesny silnik 20v ze zmiennymi fazami rozrządu!!!, można założyć gaz sekwencyjny w koło zapasowe.
dość dobrze jak na tą wage auta, ja mam Avanta!!! ale uwaga! te jednostki mają wady, to jednostka jest produkowana od 1996r, praktycznie do dziś ( no może do zeszłego roku), to silnik ze zmiennymi fazami rozrządu - no i czasami zdarza się że sie same przestawiają, w czasie zwykłej jazdy i .... i remoncik niestety, ale to podobno dotyczy tylko tego silnika - i tu gwiazdka w dół.
to jest rewelka
wytrzymałe i nie ma do czego sie doczepić, no chyba że ktoś ma Allranda to troche inne koszty!! :) :) :)
jak na tak duże auto w wersji kombi to ok.
o, tu jest popis.
mogło by być odrobine lepiej.
oj, paliwo zróżnicowane, od 7 do 14 literków.... w zależności gdzie i jak sie jeździ ( jak tylko miasto to tragedia, a jeszcze na krótkich odcinkach- nie polecam auta do miasta!!! ) ps. a jak jeszcze ktoś wsadzi 255/35 R 18 to ho,ho,ho...
przy autach powyżej 6 , 7 lat to jest bardzo dobre rozwiązanie bo kupujemy autko za jakieś 15 - 20% ceny nowego auta!!! to chyba sie opłaca:)
a jakieś tam bezpieczniki i czasami zwarcia się zdarza, ale ok.
tylko z silnikiem to co wyżej pisałem.
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 20V 125KM 92kW