: W tej klasie nie do pobicia,auto jedzie spokojnie prosto bez nerwowych drgań jak przy tanim MC Phersonie,no ale nie wszyscy to czują i potem robią z Hyundaia cudo
: Niczego nie miałem
Najlepsze auto jakie miałem,miałem BMW 3 F31,jeżdziłem C klasą,Mondeo 10 lat itd.Wykonanie,komfort a przede wszystkim prowadzenie dyskredytuje inne marki.Po jeżdżeniu innymi samochodami stawiałem sobie pytanie:czego chcesz?komfortu,prowadzenia,wyciszenia i super foteli czy miejsce,taniości ?Wybrałem prowadzenie,wyciszenie,trzymanie się drogi i fotele czyli to co dla mnie nazywa się komfort.Nie rozumiem jak komfort może być zwiazany z miękkim zawieszeniem i bujaniem całej budy,no ale niektórzy to tak kojarzą.Ludzie pojedźcie czymś innym a potem oceniajcie.Niektorzy zrobili jazdę prśbną,kupili i piszą głupoty.Dopiero jazda innymi modelami przekona was co jest dobre.Najbardziej osłabiają oceny ujemne samochodu bo warsztat się z czymś nie spisał,taka ocena mija się z celem,trzeba oceniać auto a nie mechanika czy warsztat
Cichutki i oszczędny silnik.Na utostradzie pomiędzy 130-140km około 5,5L w mieście 6,5L
Dobra ale w mojej fieście wchodzą biegi jeszcze lepiej
Mam sportowe seryjne zawieszenie obniżone o 20 mm i nareszcie nic nie buja na boki jak w BMW F31 czy Mondeo.Z przodu weilowachacz i prowadzenie jak bajka.Nie chcę już pontonów.Na autostradzie prawie wszystkie auto jadą dobrze,miałem Lagunę mk2 i na autostradzie jechało się lepiej niż Mondo,po wjeżdzie do miasta,kręte drogi,nierówności itd.po prostu ponton-łódka,z auta wychodziłem z chorobą morską.W Audi czuć sztywność karoserii,solidność zawieszenia
Auto wystarcza ogólnie dle czterech,inni jak Mondeo czy Passat są lepsi w wielkości.Będę chciał więcej miejsca to kupię A6
Wsio ok
Troszkę irytuje obsługa MMI i dmuchawy-temperatury
Auto jak dobrze uszyty garnitur
Bije BMW 3 i inne ,silnika prawie nie słychać-BMW 3 F31 z 2014 r.to traktor
Nie rozumiem jak ktoś kupuje Mazdę 6,Mondeo czy Toyotę gdzie po dołożeniu 3tys.Euro mam nieporównywalny samochód,zresztą objawia się to potem w cenach używanych.Jak można kupić auto z 3 drzwiami i potem się ciągle wkurzać ?Ludziom wydaje się że oszczędzają olbo zrobili dobry intees
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 TDI 150KM 110kW