: Mam Audi A4B7 z 2006 roku w 2.0 TDI z multitronicem. Wcześniej jeździłem Audi A4 z 1.9TDI. Silnik 2.0 TDI jest o wiele przyjemniejszy w jeździe auto wręcz płynie po drodze z zużyciem paliwa jest podobnie natomiast ten silnik jest dużo bardziej dynamiczny a multitronic dostarcza mega komfortu z jazdy nie czuć wogule przełożeń i bardzo komfortowo pracuje. Polecam każdemu tak zestrojone Audi A4 B7 gdyż to jest auto kompaktowe a komfort jazdy jest tak jak w mega limuzynie. Jeżdżę tym samochodem od trzech lat i nic w nim nie robiłem leję tylko dobre paliwa z Shela raz na miesiąc do paliwa wlewam uszlachetniacz LIQUI MOLI do diesla, ponadto oleje w silniku wymieniam co 15-20 tys km (jeżdżę na oleju LIQUI MOLI gdyż to jest jedyny olej rozlewany i produkowany w Niemczech reszta olei w Polsce to chłam u nas rozlewany i robiony jak komu się podoba) a w skrzyni biegów co 25-30 tys km i auto jeździ wzorowo bez najmniejszych napraw, tylko trzeba mądrze ten samochód użytkować. Jedynie co wymieniałem to rozrząd oraz tarcze i klocki hamulcowe ale już tym samochodem zrobiłem 90 tys km.
Szczerze polecam każdemu to auto kto potrafi mądrze i z głową użytkować takie auto i nie skąpi na regularne wymiany płynów i materiałów eksploatacyjnych. Jeżeli miałbym jeszcze raz kupować kupiłbym takie same auto i każdemu je z polecę gdyż jestem z niego zadowolony w 100%.