Audi ma swoje wady i zalety ale zalet widze zdecydowanie wiecej - fajny agresywny wygląd ( szczegolnie grill i tylne światła ) b. dobre zawieszenie ,silnik może to nie 2.0 D bmw ale do normalnej dynamicznej jazdy w naszych warunkach mysle ze ok ,świetna jakość materiałów wnętrza,
z wad to mała ilość miejsca , toporna deska rozdzielcza
Silnik dobrze wyciszony - nawet miły odgłos, fajnie radzi sobie z masą auta - 2 3 bieg fajnie wgniata w fotele - wyprzedzanie nie stanowi problemu, gorzej ruszanie -pierwszy bieg porażka radykalnie wpływa na czas od 0 -100 no i na 4 biegu mógł by lepiej ciągnąć
brak zastrzeżeń - sprzęgło chodzi lekko biegi wchodzą precyzyjnie
Mam wersje z delikatnie obniżonym zawiaszeniem - jest twardo ale o dziwo w mojej opinie cicho mimo 17calowych felg jest ok -w zakretach trzyma sie znakomicie
nie mam uwag
Mimo dość topornej deski rozdzielczej ergonomia jest na wysokim poziomie- to co mi sie podoba w tych modelach audi to brak zbednych przycisków i \"zbednych bajerów \"
brak zastrzezeń
z przodu ok z tyłu średnio ale bagażnik jak na kombi malutki
Zarówno zawieszenie jak i silnik pozytywnie mnie zaskoczyły, rewelacyjna jakość wnętrza- moje auto ma 190 000 przebiegu i nic nie trzeszczy skrzypi - jak dla mnie super
Spalanie jak na tę moc i mase ok
Za te pieniądze można kupić lepiej wyposażone auto konkurencji ale chociażby jakość środka powinna nam to wynagrodzić.
Auto mam od niedawno wiec trudno powiedziec - poki co brak usterek
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 TDI PD 140KM 103kW