: silnik o wielkiej mocy ale o umiarkowanym apetycie. malo pali nawet i przy duzych predkosciach ale przy rownomiernej jezdzie tzn: nie lubi gwaltownych przyspieszen wtedy wsysa sporo.
: wymiana uszczelki pod pokrywa zaworów
Jestem zadowolony z tego auta jest niezawodne i nie ma z nim zadnych problemow. Ide odpalam i jade. Oczywiscie ma juz swoje lata i przebieg i konieczne sa niektore wymiany jak uszczelki czy zarowki itp. ale to jest nie do przeskoczenia. auto o duzej mocy dla opanowanych ludzi zbiera sie naprawde imponujaco nawet na 5 biegu. mnie oczarowal ten samochod wielkie poklony dla konstruktora.
Swietny silnik super elastyczny i niezawodny.
Przydałby sie 6 bieg:-/ byloby bardziej ekonomicznie.
prowadzi sie swietnie, mam zalozone kapcie 225 w zakrety wchodzi rewelacyjnie
kierowca ma wszystko pod reka nie trzeba niczego szukac niewiadoma gdzie. swietny patent z kierunkowsazami nietrzeba ich wlaczac do konca wystarczy delikatnie przesunac i mamy 3 mrugniecia swiatel
nie mam zadnych problemow z klimatyzacja z lecie ziembi w zimie grzeje
wiadomo ze nie ma tyle miejsca co w a8 ale dla przecietniej budowy ludzi jest wystarczajaco
silnika nie slychac chyba ze przy bardzo wysokich obrotach zaczyna mi szumiec w drzwiach pasazera i kierowcy ale to juz chba czas na wymiane uszczelek
ja jestem naprawde mile zaskoczony w trasie potrafie zejsc do 6.3 litra na 100 przy jezdzie max 130km/h. ostatnio sie spieszylem i jechalem dos ostro min 160 max 200km/h to wyszlo mi cos ok 14 l/100km, tez wcale nie tak duzo.
samochod wart kazdych pieniedzy
cos mi sie ostatnio czesto pala zarowki???
nicccc sie nie dzieje z tym autem. nie wiem czy to normalne??
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 T 163KM 120kW