Ocena kierowcy - Audi A4 B6 Avant

berraf, 11 lat temu
Silnik 1.9 TDI PD 131KM 96kW
Rok produkcji 2002
Audi A4 B6 Avant 1.9 TDI PD 131KM 96kW 2001-2004 - Oceń swoje auto
Silnik : Świetny samochód, mimo, że od daty premiery minęło 13 lat auto wygląda świetnie i świezo. Przyciaga oko, nie jedno mlodsze auto tak nie wyglada. Silnik 1.9 tdi 130PS w manualu 5 biegów to najlepszy wybór to tego auta: dynamiczny i oszczedny choc jak sie krecic w kolo domu to spali wiecej!! lubi jezdzic dluzsze trasy. Skrzynia chodzi jak masełko. Jest czym depnąć, przy wyprzedzaniu super daje rade. mam przebieg 136tys.km, zapłaciłem za nie nie mało, ale kupiłem w sewrwisie w niemczech. Minusy: - mało miejsca, ciasno z przodu, a z tyłu to juz w ogóle masakra - wycieraja sie i łatwo rysuja przyciski (róznego typu-na desce, przełaczniki szyb itp - kolor czerwony (czereśniowy)to kicha, widziałem juz kilka takich w tym moja jest taka - odchodzi klar, łuszczy się masakra!! mocniejsze mycie karcherem i potrafi odłazic, co jakis czas ktorys element nadaje sie do malowania ogólnie autko godne polecenia!! mozna by rzec, w czym jest lepsze od tanszego passata b5fl w tej samej specyfikacji...? jest poprostu ładniejsze i prestiżowe
Super autko, godne polecenia

On - zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI PD 131KM 96kW [l/100km]