Za cenę 30-32 tyś zł za ocznik 1999-2000 i wyposażeniem jaki te auta oferują i jakością wykończenia jakie żadne inne auto za tą cene niemoze sie pochwalić to jest niezle.Niema sie do czego przyczepić.Auto takie jak powinno być.
Wkońcu to Diesel a nie benzyna... 150KM to sie czuje przy 310Nm... wciskasz i jedziesz :D obojetnie na którym biegu.Ideał
Krótkie przełożenia, nietrzeba szukac biegu,wchodza bez problemu,żadnych zgrzytów itp.- 6 biegowy manual(dobrze że nie Tiptronic)
Wielowachaczowe zawieszenie robi swoje... bardzo komfortowe i wyśmienicie trzyma sie drogi(lepsze moim zdaniem niż w Fordzie Focusie)...żeby tylko więcej KM wytrzemywało(60tkm i nowe wachacze...)
Jak to w Avancie... do przodu i na boki wypas... do tłu troche gorzej ale mozna się przyzwyczaic(od czego ma się Parctronic :P)
Wszystko na swoim miejscu, banalna obsługa(no może poza Climatronikiem na poczatku) nic nie trzeszczy nie piszczy nawet po 190.000 km. Tapicerka niepoprzecierana. Wkońcu to Audi a nie 126p :D
Szybko nagrzewa się wnętrze nawet z tyłu, szkoda tylko że niema WEBASTO...
Z przodu idealnie ale z tyłu troche mało miejsca na nogi jak z przodu siedzi ktoś wysoki.Dla przykładu ja mam 188cm wzostu i jak usiąde na przodzie to drugi taki jak ja wysoki z tyłu już nieusiądzie, max ktoś kto ma 165cm.
Nawet przy 200km/h mozna w środku normalnie rozmawiać,nietrzeba się drzeć :P
A silnik słychać tylko na wolnych obrotach bo wtedy jest najgłośniejszy(wkońcu to V6 a nie traktor 4 cylindrowy)
Zużycie paliwa bardzo dobre(na plus) w mieście w zimie pali koło 7,8-8 litrów przy spokojnej jezdzie... bo 10 tez potrafi zjeść. Na trasie najniżej udało mi się zejść do 5,4 litra przy 120-130 km/h na 6 biegu(autostrada,niemcy) wiec jest OK.
Ceny częsci nienajgorsze dla przykładu filtr paliwa kosztuje 60zł(Bosch) a kabinowy z aktywnym węglem 79zł(Bosch) zaminniki jak naprzykład Filtr Oleju dostałem za 12.80zł(nieznana polska firma)
Jako nowe mogło by być tańsze o ok. 15-20 tyś zł.
Jak narazie ty nic się niesypneło... tylko tak dalej
Tutaj również jak wyżej.
- zużycie paliwa dla silnika 2.5 TDI 150KM 110kW