Jeśli ktoś chce kupić nieduże auto z pojemnym bagażnikiem, z czystym sumieniem polecam a4 avanta, wizualnie dobrze się prezentuje, jest skrętny, na parkingu nie ma żadnego problemu z cofaniem/parkowaniem, a wadomo to kombi, także można rzeczy naładować aż po sam dach, powszechność tego auta sprawia, że części są dostępne \"od ręki\" i nie należą do najdroższych, koszt utrzymania auta też nie jest wysoki, P O L E C A M !!!
Bez jakiegokolwiek problemu czy z jazdą czy też z uruchamianiem przy ostatnich -28 stopniach,
tylko jak jest zimny to ciężej wchodzą ale chwila po rozgrzaniu i jest ok
dmucha i chucha na cacy
z tyłu dla pasażerów mogłoby być troszkę więcej miejsca, ale z przodu dla pasażera i kierowcy jest ok, także zadowolony jestem
ogłosy silnika słychać w środku dopiero przy większych obrotach, a tak jak na diesla to pracuje cichutko
kupiłem auto, które miało być przede wszystkim rodzinne i ekonomiczne i a4 takie jest, 90km w zupełności wystarczy przy czym koszt utrzymania jest naprawdę mały
Niestety audi się ceni i mogłoby być troshę tańsze, jednak wszystkie te \"rozterki\" mijają kiedy tylko już wsiądziesz i będziesz się rozkoszował jazdą i powiem szczerze, że na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie innego auta niż AUDI, z czasem na pewno będą to młodsze wersje
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI 90KM 66kW