więcej nie kupię tego auta, bo nie stać mnie na nowe,a używane mają przejechane setki tysięcy kilometrów i nadają się tylko do remontu
często problemy z przepływomierzem,dobiegający hałas głównie od napinaczy i pasków,trudno stwierdzić czy to wada silnika
problemy z 2 biegiem,rwie,na 2 biegu trzeba jechać na pół sprzęgle,może kończy się dwumas
zawieszenie fatalne,już wymieniłem komplet z robocizną 2000zł
nie ma zastrzeżeń do widoczności
jest OK
bez problemu
mało miejsca z tyłu,na pewno więcej miejsca niż w Avensis którą miałem
przy prędkości powyżej 120km/h słychać wiatr ale przy dieslu uważam że jest w porządku
samochód jest skarbonką,w moim przypadku pewnie ze względu na wiek auta oraz jego przebieg,uważam że 90% aut tym roczniku ma taki przebieg ale nie wiedzą bo mają kręcony,samochód co miesiąc ma jakąś usterkę
cena utrzymuje się tylko dzięki bardzo dobrej karoserii -ocynk
komplet przedniego zawieszenia do wymiany,przepływomierz,siadają napinacze,często zatkane odpływy wody zatykają się i powódź w kabinie największa wada Audi z tymi odpływami trzeba często kontrolować czy woda nie stoi w komorze szczególnie po myjni albo po ulewie,uciekający płyn z chłodnicy,zaciera się skala na pływaku paliwa,amortyzatory długo nie wytrzymują,przeguby do wymiany
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI 110KM 81kW