: Bardzo dobry oszczędny silnik i dobrze wykonana karoseria (nie łapie ją korozja) i wnętrze.
: wymiana akumulatora
: wykasowanie błędu poduszki powietrznej (kontrolka nie gasła)
Auto ładne z zewnątrz. Świetnie wykonane wewnątrz. Praktycznie bezawaryjne. Silnik nawet oszczędny. Jedynie zmieniłbym 4 biegowy automat na nowszy 5,6 biegowy lub DSG :)
Silnik bezawaryjny - żadnych napraw. Moc silnika wystarczająca do dość szybkiego rozpędzenia auta. Jestem zadowolony z silnika.
4-biegowy automat - komfort dla kierowcy, ale ma wadę - przeciąga zmianę biegów, nie jest zbyt szybka. Następne auto chcę kupić ze skrzynią DSG :)
Auto prowadzi się bardzo dobrze. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do układu jezdnego.
Wersja kombi, świetna widoczność, również do tyłu przy cofaniu
Wszystkie przyciski, przełączniki są dobrych intuicyjnych miejscach, nic nie trzeba szukać. Jedynie przełącznik tempomatu przeniósłbym z manetki przy kierownicy na sama kierownicę.
Climatronic - klimatyzacja super ! W zimie auto szybko się nagrzewa, jest możliwość wyboru temperatury i siły nawiewu.
Dużo miejsca dla kierowcy i pasażera, jest sporo miejsca na nogi. Bardzo duzy bagażnik jak przystało na kombi.
Wyciszenie super, podczas jazdy jest we wnętrzu cicho, słychać jedynie szum powietrza, jak silnik się rozgrzeje to go nie słychać we wnętrzu.
Spalanie zależy od mojej nogi, jak przycisnę to spali do 10-12 litrów,ale staram się jeździć ekonomicznie, średnie spalanie to 7 l/100km. Na trasie potrafię zejść do około 6 litrów.
Bardzo dobry samochód za niewygórowane pieniądze !
Auto niezawodne. Mam go już 2 lata, a wymieniłem jedynie akumulator (bo był stary i nie wytrzymał zimy)oraz gumkę na przegubie w przednim kole.
Żadnych poważnych usterek brak :-)
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI 110KM 81kW