: Posiadam A4 z 99 roku ( czyli po FL ) - na wstępie chciałbym zaznaczyć, że długo szukałem odpowiedniego egzemplarza, niby wybór na rynku wtórnym jest duży, ale w większości są to egzemplarze po zderzeniach z czołgiem, z przebiegami podchodzącymi pod 500 tys km. A4 posiadam od pół roku - nakręciłem tym samochodem już ponad 13 tys km i co mogę napisać - jak dla mnie, ten samochód to kawał dobrej niemieckiej technologii, jeździ się dobrze, pomimo swojego wieku. 110 konna jednostka, nie jest cudem techniki, ale pozwala na bezstresowe przemieszanie się ( ale uwaga - jest wrażliwa na jakość lanego paliwa ). Karoseria po 11 latach nie ma żadnej rdzy, to samo z podwoziem - jest to mocna strona Audi. Słabe strony - przednie zawieszenie, nie wytrzymuje presji naszych dziurawych dróg, elementów jest dużo i trzeba je często wymieniać ( + za zamienniki które są o wiele tańsze niż oryginały, ale niekoniencznie gorsze ). We wnętrzu mała ilość miejsca na tylnej kanapie ( z przodu jest ok ), materiały wykończeniowe są naprawdę dobrej jakości, plastiki nie skrzypią. Przy zakupie, warto również zwrócić na maglownicę, w jakim jest ona stanie i czy przypadkiem ktoś nie chce ukryć jej uszkodzenia.
Ogólnie moja ocena jest jak najbardziej dobra dla tej marki i modelu, przy zakupie dobrego egzemplarza i dbaniu o niego, będzie jeszcze długo cieszył swojego właściciela. Gdybym miał go kupić drugi raz - tak, zrobiłbym to :)