: niektore listwy troche odstaja ale mechanik stwierdzil ze auto nie bylo stukane
Samochód nie jest wielki jak niektóre w tej klasie. Jednak jego bryła jest zwarta i jeszcze nie przestarzała. Świetnie nadaje się na dalekie podróże (przy dwójce osób mieszczą się do środka 2 rowery i pozostaje jeszcze miejsce na bagaże). To czego mi brakuje w tym aucie to trochę mocy ale chyba używany silnik nie będzie się sprawiał jak nówka mimo wymian zużytych części. Nie jest zbyt często jeżdżony ale nawet w największe tegoroczne mrozy odpalał z wysiłkiem ale za pierwszym razem. Samochód godny polecenia.
po wymianach materiałów eksploatacyjnych i wymianie turobsprężarki
bez awarii do tej pory chodzi lekko
jest trochę miękki i przechyla się ale to nie jest auto sportowe. Jeździłem BMW E36 jest pewniejsze w ostrzejszych manewrach
szyby trzeba myć
bez wad
diesel stosunkowo długo się nagrzewa
jest trochę mniejszy wewnątrz niż konkurencja ale nie ciasny
szumy zaczynają być uciążliwe od 140 wzwyż
auto z tym przebiegiem i spala minimalne ilości ropy. Czasami sam się dziwię. 4,5l jest możliwe przy delikatnej jeździe.
A4 jest droższe od niektórych samochodów podobnej wielkości ale uważam, że warto go kupić i przeprowadzić bieżące wymiany i naprawy, ewentualnie regeneracje. Odwdzięczy się bardzo szybko. Za cenę około 33tys. otrzymałem samochód już po wszystkich przeglądach i dodatkowych kosztach związanych z rejestracją, który nadaje się i do codziennych dojazdów do pracy i do dalszych wyjazdów. Polecam
nie zdarzały się albo przynajmniej nic mi teraz nie przychodzi na myśl
odpukać
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI 110KM 81kW