Ocena kierowcy - Audi A4 B5 Avant

Josh, 18 lat temu
Silnik 2.6 150KM 110kW
Rok produkcji 1996
Audi A4 B5 Avant 2.6 150KM 110kW 1996-2001 - Oceń swoje auto
odradzam...niestety. zawieszenie do bani silnik oki samochod ma prezencje ale to nie wszystko. Ladny wszystko oki moze nastepne modele beda bardziej udane. Np wnetrze sporpio forda niezawodnosc oktavii itpa i jeszcze stylistyka alfy
silnik bez zarzutu. moc ipraca nie zla. po wymianie paska troche gwizdze ( ale po pierwszym pasku wszystko bylo oki
no tutaj wszystko w jak najwyzszym pozadku przejechalem 170 tys i wszystko oki
nie na polskie drogi...sam uklad jest oki ale nie na nasze drogi 6 swozni na stronie koszta ogromne... w nowych audikach nawet odeszli od tego zawieszenia
przod jako tako ale tyl do bani jestem kierowca (przedstawiciel handlowy) od dawna i gorszego wozu nie mialem do parkowania tylem potrafie dobrze jezdzic ale tym samochodem parkuje 1 m od nastepnego bo mi sie wydaje ze do niego dojezdzam
.. nie rewelacja ale oki. galki troche toporne.ale poza tym wszystko oki
czujnik temperatury troche nie dzisiejszy. jak odpale silnik to grzeje na maksa za duzo a potem znowu za malo dogrzewa jak w klimie manualnej. latem wszystko w pozadku
przod jak nakbardziej pozytywnie. ale tyl do bani malo miejsca jak w maluchu. Jak na taki samohod to ciasno jak w d... Za to w bagazniku sie mozna ganiac
No w miare oki
Spalanie duze jezdze na gazie (sekwencyjny)nio ... pali 14 / 100 km nie wazne czy miasto czy trasa nie rewelacja myslalem ze na trasie sie zmiejszy ale chyba sie mylilem. No moze przy ciezkiej nodze pocieszenie ze nie bieze 25 tylko zadowala sie 15 litrami i to nie wazne jak mocno depczesz. Test na gazie
... jak za te pieniadze ktore za to dalem to 2 z minusem. Ale to bylo w 2002 roku
zle bardzo zle. Jezdzilem BMW przez 4 lata i bylem bardziej zadowolony. Spalanie mniejsze kop wiekszy ogolniie dobrze ale to zawieszenie ... i do czesci nie dokladalem (a jezdze duzo )
pompa od wspomagania mi poszla nowka 6 stowek a uzywki nieidzie dostac I to zawieszenia nie na nasze drogi

Pb - zużycie paliwa dla silnika 2.6 150KM 110kW [l/100km]

13,3