Układ hamulcowy
: hamulce przytwa jak łapie na cztery koła to nie ma prawa się nie zatrzymać
: tak jak napisałem wyżej koszt wymiany 1wachacza to około 180-200zł
Dla mnie jest to samochód solidnie wykonany, blacha ocynk nie widać jeszcze rdzy jak na ten wiek, quattro super spisuję się w górach, brakuje mi tylko w nim jeszcze komputera
Silnik pracuje bez żadnych zarzutów, zrobiłem a4 10tyś i w silniku nic nie stuka nic nie puka polecam. Poprzednio jeździłem corolla 98 1,4 i wymięka do audi:)))
od czasu do czasu mam jakiś problem z wbiciem 1 ale tak po za tym to pracuje bez żadnych problemów
wspomaganie super mam porównanie z corolli tam kierownicę trzeba było szarpać a tu super, duży plus a co najważniejsze quattro robi swoje zajeb... przyczepność do drogi jeżdżę szybko a nie wpadłem jeszcze w ani jeden poślizg, jazda w górach to niezła zabawa:))))PLUS
wszystko oki
ładnie wszystko rozmieszczone, ładnie połączone, czerwone wyświetlacze i wyświetlacz od klimatronicu duży i czytelny w nocy super efekt
tylko klimatronic, szyby szybko odparowują daje redę
przód super, ale jestem wysoki (191)i siedzenie mam odsunięte do samego końca i nie za bardzo ktoś może siąść za mną:)
jak na te lata to dobre, 4
hmmm... i tu dylemat mam ciężą nogę wiec pożera paliwo lub lpg:) miasto12 trasa10(jak jedziesz tak 100-110), najdrożej na razie zapłaciłem tylko za wymianę paska rozrządu 200zł+pasek w corolli 100 dla porównania a reszta jak w każdym aucie. Jedyną i największą wadą w tym samochodzie jest zawieszenie co prawda wymieniłem dopiero jeden wahacz koszt 180zł ale coś czuję, że za jakiś czas będzie trzeba następny wymienić:)
za tą cenę nie polecam nic innego, żadnego opla,golfa,forda itp.
gdyby było inne zawieszenie:))
brak
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 20V quattro 125KM 92kW