: Bardzo przyjemny w użytkowaniu silnik, dynamiczny i oszczędny. Podobno od tej generacji jest pasek rozrządu a nie łańcuch wiec usterki z nim wcześniej związane ustały.
Bardzo przyjemne w użytkowaniu auto. Jeździłem nim 3 lata i jestem usatysfakcjonowany.
Skrzynia biegów jest responsywna, silnik 150 KM aż nadto wystarcza do codziennej jazdy. Oszczędny i spokojny w trybie COMFORT i dynamiczny i zrywny na skrzyni w trybie SPORT lub w trybie DYNAMIC.
Dobrze dobrane materiały, miękkie plastiki które są bardzo łatwe w utrzymaniu.
Komfortowy, zrywny, oszczędny. Myślałem ze 150KM będzie niewystarczające ale teraz wiem ze byłem w dużym błędzie. Z czystym sumieniem polecam ten motor.
Szybko reagująca skrzynia, wygodna w użytkowaniu. Przekonałem na tym aucie i tej skrzyni 3 osoby które nie wyobrażały sobie jazdy na automacie :P
poprawny, nie miałem modelu z regulowanym zawieszeniem a podobno to robi robotę.
Auto dobrze radziło sobie w miesicie i na trasie, na drogach szutrowych trzeba zachować ostrożność ze względu na mały prześwit ale jazda tez była komfortowa
Nie wiem co tu można napisać... Przez 3 lata dbania o auto nawet nie było mowy o korozji , auto było garażowane cały okres leasingu. Miałem dwie drobne obcierki na parkingu które przy gorszej karoserii mogłyby się skończyć pracami blacharskimi, jedną z nich udało się rozwiązać polerowaniem :)
Nie mam zastrzeżeń.
Auto bardzo szybko się chłodziło w lato i nagrzewało zimą. Podgrzewane fotele działały już chyba po 1 min, nowego auta nie wyobrażam sobie bez tej opcji
Z przodu było sporo miejsca, ale może trochę go brakowało z tyłu. Dla kogoś kto okazjonalnie ma pasażerów na tylnej kanapie w sam raz :)
Dobrze wyciszone auto, jazda nim była bardzo komfortowa
Mialem czasem drobne problemy z elektroniką - radio. Po obsłudze przez kierownice nei reagowało na przyciski na desce rozdzielczej. Podbno "znany błąd"
Przez 60 tys km ze mną nie było żadnej usterki.
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 35 TFSI 150KM 110kW