: Świetne prowadzenie na równych drogach, dosłownie przyklejony do drogi na zakrętach, hamulce też dają radę.
Bezawaryjne, wygodne, dobrze wykonane, dobrze spasowane auto, za słaby nie ekonomiczny silnik, za sztywne zawieszenie(na nasze drogi)
Kultura pracy OK, niezawodny, bezproblemowy, do spokjnej jazdy po mieście wystarczająca moc, w trasie przy wyprzedzaniu trochę za mało.
6 stopniowy automat, dla mnie idealne rozwiązanie, na zimno troszkę szarpie ale po rozgrzaniu płynna i dosyć szybko reagująca.
Na równych drogach płynie, na zakrętach jak przyklejony... niestety na polskich dziurach za sztywne.
W moim odczuciu bardzo dobra.
Audi i wszystko jasne, wszystko pod ręką, idealnie rozkład wszystkich przełączników.
Dwustrefowa klima działa bardzo dobrze latem, zimą mógłby się szybciej rozgrzewać.
Jak na 3 drzwiowe auto zaskakująco dużo miejsca, mało wygodnie się wsiada do tyłu.
Na dobrym poziomie,
W trasie przy normalnej jeździe około 7 litrów, miasto 9-10, choć zimą na krótkich trasach potrafi spalić nawet 12 litrów. Także do ekonomicznych nie należy...
Nie jest to tanie auto ani do kupna ani do utrzymania(spalanie),części nie są dużo droższe od innych aut kompaktowych, ale komfort, prowadzenie, wykonanie,spasowanie plastików, wszystko to na wysokim poziomie.
Auto posiadam rok, wymieniłem tylko zapalniczkę.(poprzedni właściciel namiętnie jej używał)
Nie licząc wymiany rozrządu który jest normą, absolutnie nic.