Układ elektryczny
: Problemy ze światłami awaryjnymi, alarmem.
: Rdza - dach, drzwi.
Witam!
Ja w mojej A3 wymienilam do tej pory tylko koncowki drązkow i czujnik alternatora, takie byly (odpukac) awarie mechaniczne. Reszta to tylko eksploatacja. Jeżdzę nią sama, ergonomicznie wystarczająca,a nawet za duża?:) Niestety rdza się pojawiła - na dachu kilka bąbli oraz na dole drzwi. Co do lakieru - odpryski pojawiają się na zderzakach, jak w każdym Audi:) Ja moją A3 kupiłam rok temu i sluzy mi niezawodnie. Na poczatku bylo troszke problemow z elektryką, ale to niuanse. Poprzedni wlasciciel nie szanowal samochodu i przez to byl troche zaniedbany. Samochod daje duzo przyjemnosci z jazdy i na autostradzie to spokojnie cały czas lewym pasem;-) Niestety kilka miesiecy temu ją rozbilam i juz tak pieknie sie nie prezentuje jak wczesniej. Musze troche pracy w nią włozyc zeby wygladala jak dawniej:)
W sumie samochod cieszy nadal oko(a dla mnie było to także ważne, aby sprawialo mi przyjemnosc patrzenie na niego:). W gąszczu nowych samochodów ta bryła nadal jest przyjemna, mimo wieku swojego. Nie ma sie co czepiac tego samochodu, jest niedrogi, ja nie wydałam na niego majatku:) Pozdrawiam zadowolonych uzytkownikow A3:) i polecam innym!
Czasem zacina się pierwszy bieg.
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 20V 125KM 92kW