Jak do tej pory jestem bardzo zadowolony z dokonanego zakupu. Zaczynam lubić to autko. Jest przyjazne kierowcy.Pewne i szybkie na drodze , dynamiczne i pewne. Dobre przyśpieszenie i dobre hamulce.Precyzyjny układ kierowniczy.
Krótko eksploatuję to auto ale jestem już mile zaskoczony kilkoma rzeczami w tym m.in kulturą pracy silnika. Jest dynamiczny,w miarę cichy .
Dosyć \" opornie \" / czasami / wrzuca się pierwszy bieg nie to co w mojej starej Hondzie.
Jestem z niego zadowolony. Jest precyzyjny .
Widoczność do tyłu i na boki dobra . Oczywiście do przodu też
Bardzo wygodne fotele / a\'la/ kubełkowe. Dobrze ustawialne .Pewnie trzymają całe ciało na zakrętach. Wszystkie elementy obsługowe dobrze usytuowane w zasięgu rąk kierowcy i pasażera.
Jestem bardzo zadowolony z pracy klimatronika i wentylacji. Jest zima a nie zanotowałem jeszcze zaparowania szyb . Klimatronik precyzyjnie \" trzyma\" zadane parametry.
Jest swobodnie , sporo przestrzeni.Wszystko co trzeba w zasięgu rąk kierowcy i pasażera.
Bardzo dobre przy niższych obrotach silnika i jeździe po gładkiej szosie.Gorzej przy wyższych obrotach i szybkościach /powyżej 120 km/godz/oraz na złej drodze.\" Winne\" są również opony niskoprofilowe 55/215 na nasze drogi, ale za to jaki szpan.
Nie mam jeszcze wystarczających doświadczeń ale silnik 1,8 20 V benzyna do oszczędnych nie należy . Ale coś za coś.
Nie mam jeszcze w tym zakresie większego doświadczenia z tym autem
Nie mam w tym zakresie jeszcze wystarczających doświadczeń z tym autem.
Jak wyżej
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 20V 125KM 92kW