: Jak na tę moc bardzo fajnie jeździ, spodziewałem się strasznego muła...
Auto bez dwóch zdań warte ceny. Rocznik 2002 polift kupiony w 2013 roku. Jak na kompakt cisza, miejsca wystarcza, acz nie ma rewelacji. Zero rdzy, stan techniczny oceniony na bardzo dobrze. Wszystko sprawne. Wygląd moim zdaniem bardzo ładny, w końcu kupiłem go i polecam, tylko kupujcie naprawdę z głową, bo KAŻDEGO ROZBITKA można w Polsce zrobić, by wyglądał na "nówkę" na pierwszy rzut okiem.
Podsumowując Audi A3 to wciąż ładne i dobre auto.
Zastanawiałem się nad drugim autem do pracy z instalacją LPG do zamontowania a silniki 1.6, 1.8T znoszą go dobrze. Jeszcze nie zagazowałem, bo mam Lanosa z LPG i nie chce się zepsuć, haha.
Na autostradę przydałaby się 6-tka, tak poza tym bardzo fajnie skrzynia działa, bardzo długie przełożenia, silnik elastyczny i moc 102 KM mnie wystarczają, acz szukałem 1.8T, ale znaleźć w fajnym stanie to niestety problem.
Co tu pisać, bardzo dobrze, klei się do drogi, w końcu to AUDI i wersję S3 ma, a więc aspiruje do jazdy sportowej, mimo, że z tyłu tylko belka skrętna. Mam Focusa MK2 i jakoś różnicy nie widzę w prowadzeniu.
Generalnie w porządku. Autobus lub VAN to nie jest, ale dla mnie problemów nie widzę.
Niemieckie samochody z reguły mają wszystko na swoim miejscu i to mi podoba się. Tym bardziej, że to jeszcze nie jest świecidełko z mnóstwem elektroniki
Mam klimatronik, który sprawdza się bardzo dobrze.
Haha, w Focusie mam ogrzewaną przednią szybę i... w zimie trochę tego brakuje.
Kupując to auto każdy chyba w nim siedział najpierw, więc nie można powiedzieć, że to duże, przestrzenne auto. Mam 182cm wzrostu i spokojnie miejsca wystarcza, trochę z tyłu jest mało, ale to kompakt. Dla dzieci miejsca wystarczy spokojnie.
Co tu dużo mówić. AUDI to AUDI, musi być cicho. Na tym modelu jeszcze chyba nie oszczędzano z materiałami i ... to widać i czuć.
Tutaj zależy, sporo części pasuje z Golfa, Octavii itd.. więc mniej więcej ten poziom kosztów, ale moim zdaniem to auto jest bardzo trwałe i niezawodne, tym bardziej, że silnik mam 1.6 102KM z przebiegiem 106000km. Wymiana zużytych elementów typowa dla wieku auta.
To oczywiście subiektywna analiza. Dla mnie doskonale, tym bardziej, że zapłaciłem 16tys, a kosztował pewnie grubo powyżej 100tys.
Na razie brak.
Na razie brak.