Bardzo dobre osiagi silnika jak na takie autko. Z gorki i 190kmh mi pokazywalo na blacie. Zwrotne,wszedzie sie miesci, drzwi mozna cale otworzyc, latwo sie wsiada, rowniez osoba starszym, poniewaz autko dosyc wysokie. Wykonane porzadnie, nie jakas tandeta, skorzana kierownica, klima auto seryjnie itp itd. Bagaznik 390l, praktycznie zaprojektowany.
Autko posiadam 4 lata. Sam sprowadzalem. Moglbym sie dlugo rozpisywac. Co do twardego zawieszenia, zgadzam sie. Mozna temu zaradzic montujac inne amorki, np sachsy olejowe a nie gazowo-olejowe. Jesli kogos stac to proponuje KONI FSD...jezdzi sie o niebo lepiej. Dalej proponuje wymienic felgi na lzejsze i zamontowac oponki 185/65/15, ktore wchodza - wzrost komfortu o okolo 20-30% wiem co mowie bo walczylem z komfortem A2 sporo czasu,wiele nieprzespanych nocy na forach zagranicznych itp. Teraz mam komfort porownywalny z Golfem IV. Mi starcza.
Belki boczne czasem przeszkadzaja i nie widac na zakrecie lewej strony.
nic dodac nic ujac, super.
nigdy sie nie paruje, czy zima czy lato - nie mozna tego powiedziec o innych samochodach.
zdziwienie ale jest tu masa miejsca, ja mam 193cm i spokojnie jezdze tym autkiem, z tylu osoby maja jeszcze duzo miejsca na nogi. Naprawde dobrze zaprojektowane.
do 130km/h b.dobrze, pozniej juz glosno.
Napraw praktycznie w ciagu 4 lat nie mialem, serwisuje jak nalezy, wymienilem z przodu sprezyny, to czesta usterka A2. Poza tym amorki - norma, klocki.
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 TDI 75KM 55kW