Układ hamulcowy
: Regauje natychmiast a jak slisko systemy skoryguja tor jazdy
Super
Na wiecznych pompowtryskiwaczach, trzy cylindry wspaniale sobie radzą. Najpierw pomruk przyjemny dla ucha, wciskanie fotel wraz z gwizdem turbosprężarki i pytanie pasażerów ile Ty masz tam kucyków ?
Bardziej lubię tą w audi A6 ale na tą nie ma co narzekać kwestia tylko i wyłącznie przyzwyczajenia chodzi bez zarzutu płynnie tylko ten wsteczny mógłby być do tyłu a nie do przodu jak jedynka tylko wciśnięty ;p
Twarde zawieszenie trudno wyprowadzić auto z drogi dzięki licznym systemom nie spotykanym w aucie tej klasy ABS, ESP, ASR
super się prowadzi nawet przy pokonywaniu ciasnych dziur. Niskie autko dlatego trzeba uważać na krawężniki delikatnie i z wyczuciem wjeżdżać i zjeżdżać.
Tylko duże słupki z przodu mi przeszkadzaja ale myślę, że sie przyzwyczaję. Fajna jest ta przednia szyba daje poczucie dużej przestrzeni.
Co tu gadać 5 albo i więcej
Doskonale wszystko pracuje klima chłodzi w ciepłe dni a webasto zimą bardzo szybko daje ciepełko do autko a jak dorzucić ogrzewane siedzenia z przodu to po prostu bajka (świetnie działają na korzonki czy zmeczony kręgosłup, kto raz tego zasmakował z pewnością nie zrezygnuje)
Miejsca jest pod dostatkiem a dzięki kilku poziomowej podłodze super się siedzi z tyłu nogi niemalże wiszą w powietrzu i odpoczywają
Super diesel to diesel ale w czasie drogi tylko ten pomruczek przyjemny dla ucha
I to już jest naprawdę do perfekcji doprowadzone spalanie na poziomie w mieście przy agresywnej jeździe 5,6 litra trasa prędkości rzędu 110-120 spokojne przyspieszanie przy wyprzedaniu 140 (tak pokonywany odcinek 300 km) plus bardzo agresywna jazda na odcinku 50 km spalanie wyszło dokładnie 4,55555555 dla mnie rewelacja
Za autko z Niemiec z 2000 roku z bogatym wyposażeniem podgrzewane siedzenia, 6 poduszek powietrznych radioodtwarzacz, climatronic dwustrefowy zapłaciłem wraz z opłatami 27 tys zł wiem, że za takie pieniądze można kupić większy samochód ale radze spróbować wsiąść przejechać się i dopiero wyrażać opinie
Auto które w kategorii aut do 5 lat zajmowało pierwsze miejsce na równi z Honda Jazz jako auto najmniej awaryjne. Ale porównać te drapieżne maleństwo z jazzem nie warto bez porównania. Wystarczy spojrzeć na jakość wykonania ale cóż jezz kosztował 50 tys zł a audi A2 nowe 80 tys ;p
Tu coś takiego nie występuje
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 TDI 75KM 55kW