jeżeli sie o nie dba naprawde dobre i wdzięczne autko
20V jak dotąd żadnych problemów, niestety na krajowym paliwie kultura pracy i osiągi odczuwalnie gorsze :/ ale jak dostaje powyżej 4 tyś ciągnie jak głupi mój ma 250 tyś a w cztery osoby + bagaż 240 km/h jechałem ( na hiszpańskej autostradzie) więc chyba nie maożna narzekac
niestety moja mnie zawiodła myślałem że będzie bardziej idiotoodporna niestety wyskoczył wsteczny wrzuciłem w biegu i skrzynia sie zbuntowała ale ogolnie jest ok biegi ładnie pracują
miałem quattro lepiej sie trzymało ale zwykła też sie klei
troszkie do tyłu mogło by być lepiej
wszystko na swoim miejscu
oki
może być niby dużo miejsca nie ma ale jak trzeba za łózko też robiła ;)
słychać troszkie motor ale akurat mi sie podoba
na trasie udało mi sie osiągnąc wynik ok 8.5 l ale przy średnich V pomiedzy 150-170km/h za pełnym obciążeniem a nawet troszkie wiecej ale niestety nie w polsce i nie na polskim paliwie. na naszym nie mogie poniżej 11 zejśc :( w miescie żarłoczny jest ale 5 garków trzeba wykarmić
w cenie 80 ale jest ładniejsza, lepiej wyposażona i podobno solidniejsza powoli ginie problem z częsciami także nie zamieniłbym sie
żarowki w przełacznikach sie poprzepalały i w moim cała podsufitka sie odkleiła, siadł central i komp od abs-u
poza nieszczęsną skrzynią biegów nic strasznego sie nie dzieje wymieniłem aparat zapłonowy bo to standard w tych silnikach niestety przy wymianie uszkodzeniu uległ komputer raz że cięzko znaleść dwa że jest kilka rodzjów i trafić na szrocie jeszcze cięzej w koncu dałem do naprawy 300 euro wyszło ale było warto
- zużycie paliwa dla silnika 2.3 E 20V 170KM 125kW