autem jezdze od 2 tygodni dopiero ale zrobilo na mnei bardzo dobre wrazenie, wyglada świetnie, wnetrze jest komfortowe i bardzo dobrze wykonczone i racezj nie odbiega zbyt wiele od samochodow produkowanych obecnie, auto prowadzi sie pewnie, jest dynamiczne i ciche, po przsiadce ze starego forda escorta mam wrazenie ze te 2 samochody dzieli conajmniej 15 lat (a w rzeczywistosci 3 lata) jestem bardzo zadowolony
cichy i dosc zwawy w pełni mnei satysfakcjonuje
krociutki lewarek biegi wchodza same :D
świetnie sie prowadzi, dobrze sie trzyma drogi nie czuc dołków, chcacy sie czepiac to hamulce troszke za słabe
regulowana wysokość fotela przydatna dla nizszych osob , widocznosc przez tylnia szybe taka sobie ale sedan o tych gabarytach chyba lepszej miec nie moze
drazni mnie troche dosc głupawy moim zdaniem włącznik świateł reszta jest czytelna i prosta
rewelacja
duze auto duzo miejsca
na zimnym silniku slychac delikatny klekot potem juz tylko świst turbo lepiej byc chyba nie moze
tak jak przystało na diesla o tej pojemnosci
cena bardzo wysoka jak na te lata ale odwdziecza sie wysoka jakością i moim zdaniem warto zainwestowac
tutaj nie moge sie obiektywnie wypowiedziec poniewaz auto mam od niedawna
audi 80 TDI z tego okresu ma opinie bardzo trwałego i niezawodnego, i mam nadzieje ze to prawda , czas pokaze
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI 90KM 66kW