Ocena kierowcy - Audi 80 B4 S2 Coupe

sto00, 17 lat temu
Silnik 2.2 i Turbo 220KM 162kW
Rok produkcji 1991
Audi 80 B4 S2 Coupe 2.2 i Turbo 220KM 162kW 1990-1992 - Oceń swoje auto
jestem bardzo zadowolony z tego auta ale ja zawsze chcialem miec albo audi sport quattro albo S2 wiec wiadomo jakie bedzie moje zdanie
silnik swietny czego wiecej chciec - 2.2 tutbo 20V - 220 koni ehh AUDI potrafic zadowlic. Auto polecam znawcom tematu ;)
ok biegi mozna zmieniac paluszkiem bez zadnego wysilku
nie ma sobie nic do zarzucenia, wiadomo quattro w Audi :)a co do ukladu kierowniczego bardzo precyzyjny
jak dla mnie moze byc a ci co narzekaja niech kupia sobie limuzyne a nie auto sportowe bo taka jest natura S2
klima dzila ok niema co psioczyc to auto ma juz troszke latek
kierowaca i pasezer nie powinni narzekac maja duzo miejsca pasazerowie z tylu troche mniej ja mam 177 wzrostu i gdy siedze po srodku z tylu musze schylac glowe ale caly czas podkreslam to jest auot sportowe
przy predkosciach dochodzacych do 200km/h mozna rozmawiac posniej robi sie coraz glosniej ;)
hmm nie ma co narzekac choc jesli ktos ma ciezka noge ale potrafi jezdzic oszczednie to kolo 14 litrow autko polknie :). No ceny czesci orginalnych sa dosc duze ale to nie jest przecietne auto wiec niema sie co dziwic
okkkkk
auto ok jeszcze nie zrobilo mi zadnej przykrosci i sie nie psuje, bardzo dobrze wykonczone
tak jak mowie jeszcze mnie nie zawiodlo ale przy powaznych usterach trzeba liczyc sie z kosztami ;(

Pb - zużycie paliwa dla silnika 2.2 i Turbo 220KM 162kW [l/100km]

13,7