Turbina rodem z ciężarówki, silnik rozwiercony na 2917cm3, kompleksowo wyważony statycznie i dynamicznie, silnik cały kuty, panewki wielowarstwowe, inne kolektory, intercooler, doładowanie w overbooscie2,2 bara (550KM, 670Nm), DUMP-VALVE z otwartą cyrkulacją, zawur upustowy turbiny z regulacja co 0,05 bara, regulator cisnienia paliwa krokowy od 1,5 do 9,5 atm.,dodatkowy komputer do sterownaia silnikie w czasie rzeczywistym tym wsztystkim- możliwośc regulacji mocy od 130KM do 550KM z możliwością sterowania przebiegu max. mom.obrot., w palnach założenie mokrego N2O
dyferencjały i skrzynia po małych modyfikacjach , sprzęgło 5 tarczowe suche, odciązony i wiercony zamch
poza zmianłą tarcz i zacisków na wiercone i nacinane prodrive EVO nic nie zmianiane
ja tam nie narzekam , generalnie i tak wszystkich oglądam we wsteczny lusterku
wypasik na maxa, ja sobie dostawiłem tylko wskaźnik turbodoładowania, temp. spalin i skład mieszanki w srodkowych kratkach wentylacji :)
nie ma na co narzekac
na autko tej wielkosci to i tak limuzyna
u mnie wyciszeni epolegało na wstawieniu down-pipe, wywaleniu kata, wstawieniu strumienicy iglicowej, tłumika kierunkowego absorbcyjnego i ostatniego tłumika na dwioe strony 2razy po 2 oikrągłe końcówki, cały wydech z kwasówki 3"
to zależy tylko od cieżaru mojej nogi i nastawy komputera:)
nie wiem czy to dobrze czy źle ale po podliczeniu całej modyfikacji i zakupu autka wyszło mi niecałe 45000 euro, a nawet za 1000000 bym go nie sprzedał, bo widok miny tych buraków w porsche i ferrari jak je objezdza błekitne kombi jest bezcenne. RSzwei jest NAJLEPSZE!!!!!!!!!!!!!
to zależy tylko od stylu jazdy i jakosci drogi po jakich sie jeździ, ale generalnie jest super
wszystko jest zrobione od podstaw, autko było "robione" przez 10 miesiecy, jak narazie od 2 latek nic nie nawaliło z osprzetu silnika