mam 17scie lat i mojim pierwszym autkiem pewnie bedzie audi b4 2,0 sedan moze dlatego z emamy avanta ale ten samochod jest wart tej kasy poprostu niemiecka robota a i ocynk!!! wielki plus +
chodzi ladnie na drugim biegu jest na liczniku paczka <100km/h> tylko szkoda ze krotka jedynka
w miare doba w sumie to autko taty ja mam dopiero siedemnascie lat ale jezdze od czasu do czasu nim i biegi wchodza precyzyjnie bez problemow:]
trzyma sie jezdni jest ok....
mamy avanta wiec duza szyba z tylu ale nienajleprza widocznosc mogloby byc lepie ;)
w suemi jak ja jezdze za kolkiem to ok. ale jak siedze z dwojka rodzenstwa z tylu to troche ciasno :(
zima po 5min w krotkim rekawku jezdzimy latem klima i bez problemow!!
jak wspomnialem wczesniej z przodu ok z tylu w 3 osoby ciasno
do 140k/h cicho przy 200km/h glosno ale jak na te lata 200km/h to niekazde auto pociagnie
jezdzimy na gazie i niema roznicy a tak w gazie to na trasie 9-10 ale ze 120km/h sie nieschodzi no w granicach 120-140km/h a w miescie 12-14 i jestes najszybszy ze swiatel !! no ale to audik
w suemi to drogie ale wie sie co sie kupuje
w suemie to chyba auto ma klatwe bo juz dwie kolizje byly ale jeszcze nas nigdy niezawiodlo poprostu trzeba dbac o samochod:]
brak usterek
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 E 115KM 85kW