: karoseria zasługuje na medal wkońcu podwójny ocynk
: stacyjka
: do tego auta tylko LPG SEKWENCJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co do pracy silnika nie mam jakby większych uwag.Dodam tylko tyle że to auto musi mieć instalację LPG sekwencyjną!!!!!!!! żeby jeździło jak nie chcecie mieć wystrzałów pod maską co też jest widoczne po masce.Sam przepływomierz jest kosztowny do tego dodać obudowę filtra i robią się koszty.Bez sekwencji szkoda się pakować w ten samochód chyba że diesel to tak.
Jest kilka rzeczy które mnie doprowadzały do furii.
Głupia kostka stacyjki która jak jest wyrobiona robi takie niespodzianki że hej.
Generalnie byłem bardzo nie zadowolony z tego auta.A to problemy z gazem,a to stacyjka,jedziesz w trasę i nie wiesz czy dojedziesz na miejsce bo jak masz strzała to rozpieprzy ci przepływomierz razem z obudową filtra powietrza i pozamiatane,co prawda się dojedzie ale na benzynie w trybie awaryjnym.Gaz miałem wyregulowany na 5+ do tego nowe kable + nowa kopułka wraz z palcem + nowe świece NGK i niech krew zaleje pojawiały się strzały.Porażka.Napisze tak mam opla Vectre rocznik 92 i mam go do dziś jeszcze mi to auto nigdzie nie stanęło!!!!! a audi stałem a chyba ze 20 razy!!!!!!!! no aż się w głowie nie mieści.