Powiem tak auto dosć dobre bo ma bude ocynkowana ale WŁAŚNIE DLATEGO trafić na egzemplarz który niebył bity jest bardzo trudno. Spalanie też jest dobre jednak silnik chodzi jak w ruskim czołgu a bywa tak że spaliny dostają się do środka auta poprzez bagażnik i prze oparcie tylnej kanapy do wewnątrz auta:/, auto ma swoje lata i to konkretne już , silnik już przestarzały a naprawa niejest tania. Wyglądem raczej niepowala , auto już pospolite na polskich drogach przez co stało się nudne i nieciekawe. Dodam też że to auto przyśpieszenia niema prawie wcale a jak się ciśnie cały gaz to za autem tworzy się czarna chmura i powiem szczerze że bałbym się jechać tym autem do większego miasta. I co najważniejsze zawieszenie jest bardzo słabe powiedziałbym że sypie się jak w fiacie, wiem co pisze bo miałem 2 modele b3 1.6 TD . Dla mnie jest to już ostry przeżytek i zazwyczaj każdy egzemplarz bedzie miał przebieg ok/ 400 tys.km . Jeżeli ktoś niechce się wyróżniać z tłumu i chce żeby auto tylko jechało to niech kupuje. Ale ja wole kupić inne auto i dać więcej na benzyne niż jeżdzić tym starym dziadem..Niepolecam !
Głośno chodzi a w zimie to już całkiem do dupy..
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 TD 80KM 59kW