Jestem bardzo zadowolona ze zwojego modelu (jeżeli w przyszłości zmienię auto to tylko na Audi A8) , silnik jest bardzo elastyczny, wyposażenie jest bardzo dodre, poprostu uwielbiam tą markę i polecam wszystkim tym którzy chcą mieć niezawodne auto i mogą zawsze na nie liczyć (małam inne samochody to nieraz mi się zdarzyło że musiałam jechać albo autobusem albo pożyczać od znjomych)
Bardzo dynamiczny silnik na 2 biegu można osiągnąć prędkość do 100 km/h przy małym momencie obrotowym.
bardzo dobrze dobrane momenty przełożenia, kultura pracy skrzyni biegów jest beznaganna
bardzo dobrze wchodzi w zakręty przy dłużych prędkościach, nadwozie jest bardzo dobrze skonstruowane, ogólnie bez zastrzeżeń
dla mnie jako małej osoby widoczność jest bez zarzutów
Wentylacja jest bez zarzutów bardzo dobrze działają nawiewy powietrza dlatego też szyby momentalnie odparowują, ogrzewanie też działa momentalnie i można a parę pinut zrobić w samochodzie "piekarnik"
jest to moim zdaniem bardzo przestronne auto, drzy można otwierać pod kątem 90 stopni co nie daje prawie żaden model
wyciszenie nie jest złe dla mnie dobe (jeździłam też nową klasą c mercedesa 1999r. no naszym zdaniem Audi jest rocznika 1990r. i jest w nim ciszej) czyli daje dużo do myślenia pacząc na roczniki obu aut
Przy silniku 2l (bardzo sprężysty) nie można wymagać aby to auto piło mniej niż przysłowiowy maluch ale patrząc z innej strony to jestem bardzo zadowolona co ten silnik potrafi zużywając moim zdaniem tyle ile powinien
Bezzawodne auto no i co tu więcwej pisać niech każdy sprubuje tego luksusu
Nigdy nie miałam z tym samochodem problemów odkąd go kupiłam (a miałam już w swoim życiu trochę aut) jestm z dniego bardo bardzo zadowolona patrząc także na wyposażenie tego auto to po prostu jest to bezkonkurencyjne auto, także ocynkowane blachy to jest to!!!
Nigdy nie miałam żadnych poważnych usterek a nawet małych, kt.óre uniemożliwiały by mi jazdę, lub unieruchomiły samochód na kilka dni