mimo wady za jaką uważm brak możliwości składania kanapy i mały bagażnik to dobrze oceniam b3 - motor chodzi bez zarzutu, dorze wyważony, dora jakość wykonania wewnątrz, blachy ocynk - brak rdzy. dobrze się mi nim jeździ, auto tej klasy mimo swoich lat sprawuję się dobrze
silnik pracuje elegancko,chyba trafiłem super motor co potwierdza diagnosta, eleastycznośc też niezła
skrzynka chodzi ok bez zproblemów
wszystko ok, po zmianie na nowe opon jeszcze lepiej się trzyma, dobre rozłożenie nacisku w tym aucie
widocznośc na wszystkie strony ok
dla mnie wszystko pod ręką, fotele też dobrze trzymają, z tyłu pasażerowie podłokietnik spoko
szybko robi się ciepło , ale rozmieszczenie centralne nawiewu to nie najlepszy był pomysł
z przedu jest ok, z tyłu troszkę ciaśniej na nogi, porażka to brak składanej tylnej kanapy (bo jest za nia zbiornik paliwa!!??) trudno coś większego włożyć, jeszcze zbiornik z LPG tam włożyłem to tylko 2 torebki żony wchodzą.
u mnie bardzo cicho, od 120 to tylko szumik opon
raczej z gazem to nie narzekam
myślę że dobra jakość audi za 8-9 tyś zł to dobra cena
raczej nic
daję 4, ale jak kupiłem auto to musiałem wymienić sondę lambda i pompę wspomagania kierowicy oraz sporo elementów gumowych które sparciały - to dlatego, że auto kupione z urzędu celnego (stało na słońcu), po tych wymianach jeżdżę juz 30 tyś. km i nic...odpukać
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 S 90KM 66kW