Ogólnie auto prezentuje się b. dobrze. Wysoka jakość materiałów zaowocowała i do dnia dzisiejszego Audi śmiga praktycznie bez żadnych większych problemów.
Silnik robi dobrą robotę. Nie zgadzam się ze spalaniem z formularzy dostępnych w internecie. Są mocno zawyżone. Na mieście nie osiągnąłem więcej niż 7l.
Tutaj trochę gorzej, gdyż przez niewiedzę poprzedniego właściciela, skrzynia automatyczna padła (nie wymieniał regularnie oleju w skrzyni). Już pracuję nad naprawieniem tej usterki.
Układ jezdny daje radę. Nawet moja ulica nie jest straszna dla prawie 30-letniego zawieszenia. Wiadomo, niektóre elementy się zużywają, lecz nie tak często jak w innych krążownikach.
Widoczność b. dobra.
Wszystko jest zaprojektowane fenomenalnie, nic dodać, nic ująć.
Nie wiem skąd te niskie oceny w tej kategorii... Nigdy nie miałem problemów z ogrzewaniem. Jak za gorąco to wystarczy użyć szyberdachu, no chyba, że ktoś ma "Bieda Edition" i takiego luksusu nie posiada (nie wspominając już o klimatyzacji).
Pełen luksus, aż czasami chce się usiąść z tyłu i zrelaksować się podczas jazdy niczym arabski szejk
Nie mam zastrzeżeń w tej kategorii.
Części są tanie i łatwo dostępne.
Użycie dobrych materiałów zaowocowało, i dzięki temu Audi widać do dziś na polskich drogach.
Czasem się zdarzy jakaś drobna usterka, lecz nic poważnego
Jeżeli dba się o swoje auto, takich usterek nie doświadczymy
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 S 90KM 66kW