: niezawodność, komfort jazdy 17letnim autem-nie wiedziałem, że potrafi być lepszy niż w nowych samochodach niższej klasy:)
między 4 a 5, myslę, że za te pieniądze naprawdę nie ma nic lepszego pod względem komfortu, niezawodności i ogólnych pozytywnych wrazen z jazdy. Miałem już fiata 125p, vw passata, dwie osiemdziesiątki a obecnie z przyczyn finansowych musiałem zmienic na astrę, ale z całej tej \"gromadki\" audi jest ZDECYDOWANIE NAJLEPSZE. Jak stane na nogi finansow z powrotem kupuję OOOO :)
może niezbyt elastyczny ale silnik ładnie pracował
dopóki była w dobrym stanie to wspaniale, potem problemy z wrzuceniem wstecznego. Dlugie przelozenia, dobre na trase (130km/h przy 3000rpm)
jak na kostrukcje wymyśloną jeszcze w RFN jest elegancko, bezpieczne prowadzenie, bardzo sztywny
najlepiej przeszklony sedan jakiego znam, doskonała widoczność
po prostu Audi:)
lepsza niż w saabach, volvo czy innych vw, auto grzeje się na odcinku 1,5km przy -30stopniach, rewelka. Nigdy nie miałem problemu z zaparowanymi szybami
no cóż, przód jako tako, tył gorzej, bagaznik duży ale kompletnie nieustawny, jeszcze z butlą lpg:(
jak na swoj wiek bomba, swist z okolic klamek w drzwiach-kto ma ten wie o co chodzi:)
nie jest zle, ale jesli dopilnujemy wszystkich wymian i regulacji na czas. Moj w najlepszych czasach palil po miescie ponizej 10 l/lpg, w trasie ok 7-8, jak się trochę zjezdził to o 2 litry wiecej i tu i tu
nic lepszego za tą kasę nie ma
jak na takiego dziadka to nie można narzekać:)
miałem dwie 80 z 91r. jedna była rewelacyjna, druga przecietna w kwestii niezawodności... zależy od egzemplarza, ale nigdy nie miałem sytacji żebym stanał pośrodku drogi czy jeżdził z linką holowniczą- Audi zawsze dojezdzało do wyznaczonego miejsca, a jezdzilo zarowno po Polsce jak i po zagranicy (niemcy, anglia)
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 S 90KM 66kW