po prostu swietny samochod, nastepny tez bedzie AUDI!!
wspanialy silnik, mimo wieku chodzi jak pszczolka! zadnych problemow z gazem! silnik wrecz stworzony do zagazowania. (jednak radocha z kopniecia przy przelaczeniu na benzyne jeszcze wieksza :D )
dopasowana idealnie, chodzi lekko, krotka dzwignia pozwala na bardzo syzbka zmiane biegow. czasami mam tylko problem z wlaczeniem wstecznego (podwojnie wysprzeglic musze) ale to chyba tylko przypadlosc mojego egz.
dobra,aczkolwiek moze troszke za miekka. ale w koncu to klasa limuzyny a nie sportowy przecinak.
wszedzie szyby, widac wszystko dookola!
idealnie dopasowane ulozenie przelacznikow, dobra ergonomia fotela i bardzo bardzo duzo miejsca!
no coz dodac, po prostu dziala. zadnych problemow z zaparowanymi szybami, czy niedogrzana kabina w zime.
z przodu po prostu makabrycznie duzo miejsca, z tylu troche mniej,ale co mnie obchodzi jak jest z tylu.
jak w japonskich jednorazowkach, czasami spogladam na obrotomierz na swuatlach zeby sprawdzic czy silnik chodzi.
7-8l benzyny w cyklu mieszanym i do 10l gazu (zima) to na prawde tyle co maluch, a roznica w jezdzie kolosalna.
jezeli chodzi o starsze modele, to stosunek ceny do jakosci,trwalosci i luksusu jaki otrzymujemy jest najlepszy z wszystkich aut!
noo przetarl sie kabelek od lamp z tylu, zacial sie przelacznik regulacji kierunku nawiewu,nie odbija migacz.
brak powaznych usterek. tym samochodem moge jechac gdziekolwiek bez strachu ze stane na drodze,a nawet jezeli to jest to tak prosta konstrukcja,ze byle kowal to naprawi.