Za tą kasę nie ma lepszej fury :))) zresztą 80-tka B3 to już legenda!!! Nie polecam B4 - wielowachaczowe zawieszenie z tyłu :/ drogie w ewentualnej naprawie!
Mimo zaledwie 75 koni nie mają z nim szans odpowiadające mocą auta innych marek! Kadet czy Astra 1.6 zostają z tyłu! Krótko jeżdżę ale jak narazie bezawaryjny, poprzedni właściciel nic w nim nie robił przez 17 lat, tylko olej i filtry, jestem zadowolony z kultury opracy i z tego że spisuję się tak jak napisano w instrukcji obsługi, jest cichy, w mieście pali 9-10 zimą a na trasie 6 max. 7 ale przecież to 1.8!!!
Działa niewiarygodnie precezyjnie!!! Jak dżojstik w PC!!! Żadnych zgrzytów!!! A sprzęgło zaskakuje!!! Jak w nowym aucie!!!
Świetnie trzyma się drogi!!! Jeździłem już wieleoma autami - żaden nie trzymał się tak drogi jak ten! Układ kierowniczy precyzyjny - brak wspomagania praktycznie nie jest odczuwany!!! SZOOOK!!!
Jak na sedana nie może być lepiej!
Wszystko rozmieszczone w zasięgu ręki, czasami zamiast kierunkowskazu włącza mi się kierunkowskaz razem z długimi i brak lampki od sygnalizowania wlączonych świateł, bak za siedzeniami ale chociaż nie zardzewieje:-P
Żadne moje poprzednie auto nie nagrzewało się tak szybko !!! Po 500 metrach jeżeli temperatura nie spada poniżej 0 stopni wieje ciepłym powietrzem!!!
Z przodu wystarczy, z tyłu też :) 4 osoby jadą wygodnie!
Brakuje wyciszenia pod maską a i tak jest cichutko !!!
Jak na 1.8 spalanie przy szaleństwach na trasie na poziomie 8 litrów - przy przeciętnej prędkości 120-130 km/h jestem zaskoczony!!! Przy spokojnej jeździe do 100 - 110 km/h 6-6.5 litra a w mieście między 8 a 10 - zależy od nogi :))) nigdy nie spalił mi jeszcze powyżej 10 na 100 a ma przecież 17 lat !!! Ceny części na szrotach - śmiesznie tanie !!! Ale te auta przecież się nie psują - dlatego nie ma nabywców na części - części tanieją - koło się zamyka :)))
Za tą kasę, między 4,5 a 6,5 tyś nie ma lepszego auta - wiem co piszę miałem doczynienia z duuużą liczbą aut :)
Zgasła lampka we wnętrzu, nic poza tym!
Żadnych!