: Mimo tylu lat nie mam ani kropeczki rdzy,a lakier jest w idealnym stanie,już nie raz pytano mnie czy była malowana :) Przez wszystkie lata była jednak garażowana i jest nadal.
Polecam każdemu.Za śmieszne pieniądze można mieć auto niejednokrotnie lepsze od tych nowych wiecznie psujących się lub gnijących samochodów.Ogólnie jestem zakochana w Audi,kolejny nabytek(juz za kilka miesięcy :D) będzie A8 D2 2,8 lub A6 kombi benzynka 2,4 lub 2,8.A póżniej Q7 musi tylko spaść w cenie hehe
wszystko ok
wszystko w porządeczku
Niestety brak wspomagania powoduje wzrost bisepsa u kobiety ważąceuj 50 kg :D
Dla mnie widoczność super,jednak niższe osoby mogą mieć problem z zobaczeniem maski :)
można zrobić w aucie saune :)
bardzo duże auto.Z przodu i z tyłu każdy spokojnie zasiądzie wygodnie.
Praktycznie nie slychać silnika.
Niestety moja Audiczka wpierdziela tyle co Audi A8 w silniku 2,8 :) ciężka buda,starej generacji mały silnik robi swoje - zimą potrafi zjesc ok 18l gazu,ale mi akurat to nie przeszkadza.
cena śmieszna-jakość najwyższa
Autko jest z 88 roku i nigdy w życiu nie było naprawiane,jedynie wymiany typu oleje klocki...Mam nadzieję,że kolejna moja Audiczka będzie równie niezawodna :)
nigdy mi się to nie zdarzyło,wedlug książki serwisowej właścicielowi z Niemiec również nie.