jestem bardzo zadowolony z posiadania tego auta.jest w doskonałym stanie technichnym- nie spodziewałem sie tego przy kupnie.polecam wszystkim wahającym sie co do zakupu tej marki i modelu.
jak to w niemieckim aucie.fajny dzwięk przy wyższych obrotach.na wolnych pracuje zadziwiająco cicho jak na te lata.zadawalająca moc jak dla mnie.
Doskonale.Dokładnie i precyzyjnie
jak to na polskich drogach.nawet jestem mile zaskoczony.Ale moje autko jest z włoch a tam drogi lepsze i zawiecho jak na razie ok.
widać wszystko doskonale.jak dla mnie bomba.
wszystko na swoim miejscu.welurowe kubełki dobrze trzymają , oświetlenie w środku ok,tylko kierownica mi nie pasuje i musze ją zmienić.
jeszcze nie wiem ocenie w zime.poruszam sie moją bryczką dopiero trzy dni.
ja jestem mały a miejsca mam dużo.super!!!!!
jak na autom 15 letnie to dobrze.do niedawna miałem głośniej w aucie a tu jest cicho!!!
moja coupeta jest w idealnym stanie.jeżdziła we włoszech i odkupiłem ją od pierwszego właściciela.jast kompletna i nie brakuje jej żadnego elementu.spala niewiele a co do wymian i przeglądów to jeszcze nic nie robiłem po kupnie bo pełny przegląd był na granicy i wszystko mam wymienione.
Nie pieniądze a Autko Extra!!!!
po kupnie zrobiłem już 1700 kilometrów nie zawiodła mnie moja maszyna i myśle że będzie tak dalej.auto mam kompletne wiec żadnych części jeszcze nie szukałem.
Zero po 1700 kilometrach jazdy w moich rękach
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 E 112KM 82kW