ogólnie samochód wyeksploatowany i przereklamowany swoją rzekomą niezawodnością , diesel jest totalnym niewypałem , i to nie tylko moje zdanie , cięzko jest znaleść nie bity egzemplarz , samochody te majazazwyczaj przebiegi rzędzu 300-400 tysięcy kilometrów więc czego sie tu spodziewać , na plus wypada blacha (jesli nie był bity) i zawieszenie , samochód posiada wile felerów spotykanych w wielu egzemplarzach np czujik temperatury wody non stop do wymiany , prędkościomierz mało w którym działa , mocowanie tłumika to porażka , notoryczny problem z brakiem masy w samochodzie (ocynk) oraz kilka innych szczegółów , nie kupię więcej samochodu z koncernu audi !!!
stary niemiecki klekot , strasznie mulaty , boje sie wyprzedzać maluchy
może być , chociaz nic specjalnego
zawiesznie bardzo dobre ale ta pompa wspomagania to jakąs pomyłka
tyle miejsca to w bloku w swoim pokoju nie mam :)
nienajlepiej , tłumik ma tendencje do urywania sie , wogole jakos dziwnie przyczepiony , tutaj szwaby sie nie popisali
jakie pieniądze taki samochód
katastrofa , urwana linka klamki, żarówki sie przepalają , termostat , czujnik temperatury wody , prędkościomiesz i obrotomiesz przestały działać , zapalniczka samochodowa sie popsuła, odkleiła sie podsófitka!! , sterownik grzania świec , znikły kontrolki od świateł oraz kontrolka grzania świec i mase innych pierdół
tragedia ; wydmuchana uszczelka pod głowicą , pompa wody do wymiany , alternator do wymiany , chłodnica do wymiany , uszczelka pod miską olejową do wymiany , oraz kilka innych kosztownych przeygód
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 D 70KM 51kW