Ocena kierowcy - Audi 100 C2 Sedan

bendo, 19 lat temu
Silnik 2.1 136KM 100kW
Rok produkcji 1979
Audi 100 C2 Sedan 2.1 136KM 100kW 1977-1982 - Oceń swoje auto
Witam. Mam do sprzedania Audi 100 1979r na wtrysku z instalacja gazowa.Niestety musze sie go pozbyc gdyz wyjezdzam i nie stac nie na oplacenie OC samochodu ktory by stal na parkingu. Silnik w stanie dobrym(jak to audi nie do zajerzdzenia pomimo duzego przebiegu) ,zaieszenie ok.Jedyny mankament to lozysko i piasta do wymiany.Samochud jeszcze posluzy komus a ja musialbym go zlomowac dlatego jestem sklonny oddac go za naprawde nie duze pieniadze.Jesli kto jest zainteresowany prosze o kontakt bendom@wp.pl Jestem z Poznania.A teraz ocenie moj saochod. Silnik rewelacja jak na ten wieki przebieg zadnychy klopotow.
Szkoda ze tylko 4 biegi ale wchodz aidealnie.
Dobra ale trzeba sie przyzwyczaic do wielkosci auta.
moinm zdaniem wszytsko na swoim miejscu choc nie za duzo tego:)))
zima ok wiosna w slonecne dni dosc cieplo przydalaby sie klimatyzacja ale mozna o tym tylko pomarzyc:)))
rewelka mnostwo miejsca z przodu i stylu, naprawde wygodna limuzyna jak na swoj wiek
cicho do okolo 120 km/h
pali kolo 12 litrow gazu w miescie czyli przy obecnej cenie gazyu b dobrze
z niewielkie pieniadze duzy komfortowy i w miare oszczedny samochodu. SPRZEDAM JESLI KTOS JEST ZAINTERESOWANY PROSZE PISAC bendom@wp.pl JESTEM Z POZNANIA
mam go od stycznia jak dotad zadnych usterek oprocz wspomnianego wyzej lozyska i piasty
brak :)))

LPG - zużycie paliwa dla silnika 2.1 136KM 100kW [l/100km]