Samochód jak sądziłem kupiłem z pewnego źródła, salon Polska itp. prawdę mówiąc sam nie wiem czego oczekiwałem bo jak ktoś kupuje takie auto to nie po to raczej żeby jeżdzić tylko po bułki do sklepu i nie pałować go przy każdej możliwej okazji, niestety w moim przypadku po kilku tysiącach okazało się, że auto było sprytnie podrobione przed sprzedażą, po pierwszej zimie wyszła rdza na nadkolach, przekładnia kierownicza nie wspominając o elektronice, co chwilę pojawia się inny błąd, pozytywne opinie na portalu to chyba od ludzi, którzy kupili Brerę i chcą się jej pozbyć, doradzam kupować głową a nie sercem, bo serce mówi, żeby kupić a rozum później widzi, że auto kosztowało niby 30000 tysięcy, a na naprawy trzeba wydać kolejne 20000 i nie ma pewności, że to wystarczy. Doradzam sprawdzać samochód na zimnym silniku, ja niestety tego nie zrobiłem, u mnie gośćnie chciał się spotkać pod domem, tylko musiał dojechać do firmy i tam miałem go oglądać jak się poźniej okazało zadyma pod to żeby silnik był dobrze rozgrzany i żeby nie było słychać stuków na zimnym silniku. Dla mnie Brera jest ok, ale od 1 właściela.
Lakier to jakaś masakra odpryzkuje jak szalony, słaba trwałość blachy
Dla pasażerów nie istnieje
- zużycie paliwa dla silnika 1750 TBi 16v 200KM 147kW