Ocena kierowcy - Alfa Romeo 166 I

TERO9, 14 lat temu
Silnik 2.0 i V6 205KM 151kW
Rok produkcji 1999
Alfa Romeo 166 I 2.0 i V6 205KM 151kW 1998-2001 - Oceń swoje auto
Silnik : SZACUNEK DLA KONTRUKTORA TEJ JEDNOSTKI!
Zawieszenie : zawieszenie jest delikatne a koszt naprawy mieści sie w granicach przyzwoitości
Układ hamulcowy : hamulce mogły by być lepsze. wymieniłem na ferrodo- tańszy zamiennik
Auto z DUSZĄ nie dla dusigrosza... godne polecenia niedługo je sprzedam żeby model po liftingu ;) pozdrawiam właścicieli
świetne przyśpieszenia, dżwięk i moc........ marzenie. autko świetnie radzi sobie na drodze objeżdżam bmw, ople i inne auta bez duszy. 6 lat temu kupiłem bmw 328 które szybko skończyło na szrocie myślałem że bmw to najlepsze auto jakie mogę mieć i wtedy zobaczyłem ją... moja pierwsza alfa... model 164 3.0 v6 to była miłość od pierwszej przejażdżki... łoiłem skórę innym użytkownikom dróg przez 3 miesiące aż w końcu korbowód pękł zrobił dziórę w bloku o pięści koszt naprawy nie był duży ale z przezorności zakończyłem przygodę z 164. kupiłem citroena xsare jeżdziłem nią rok.. to była udręka czegoś mi brakowało.... dziś jestem właścicelem 166 dbam o nią jak należy i koszty utrzymania nie są wygórowane eksploatacja na akceptowalnym poziomie. TAŃSZE W UTRZUMANIU NIŻ BMW 5 AUDI A6 CZY PASEK B5FL i ma to czego innym brak...... DUSZĘ!!!!!!!! citroen to dopiero kosztowna udręka
SKRZYNIA ok ale mogła by być lepsza problemy ze skrzynią -brak
świetnie się prowadzi miód malina-przyklejony do drogi
do tyłu jest słabo, ale od czego są czujniki!
wszystko pod ręka
z przodu jest ok z tyłu tylko przeciętnie
jest dużo miejsca z przodu z tyłu wystarczająco- nikt po aucie ganiać się nie będzie
w środku głucha cisza
jeżeli chodzi o paliwo to BMW opier***ło dużo więcej... to jest limuzyna a pali jak klasa średnia-koszty ok jeżeli chodzi o przeglad to też jest w porządku a naprawy? -serwisuj zgodnie z zaleceniami to napraw nie będzie
auto nie dla skner. po prostu jak coś jest nie tak, nie naprawiaj metodą chałupniczą jedż na serwis ASO koszty naprawde nie takie straszne a ALFA posłuży jeszcze długo. w porównaniu moim poprzednim z citroenem koszty są mniejsze. HALO UŻYTKOWNICY?! TO CITROEN JEST DROGĄ ZABAWĄ!!!!!!!!!
serwisuj zgodnie z zaleceniami i będzie ok
uszczelka 400 km temu nie ma auta które jest niezawodne prędzej czy pużniej każde się zużywa i niech cie właściciele golfów nie straszą zarabiam 1600 na miesiąc i koszty utrzymania są ok
Dziennik kosztów dla Alfa Romeo 166 I 2.0 i V6 205KM 151kW
13,9