Daje 4 bo obiektywnie patrząc ta ślicznotka bywa i fochliwa i kosztuje niemało ... Jednak dla jej wdzięków warto ... Silnik, układ jezdny i wyjątkowa stylistyka to jej najmocniejsze strony. Subiektywna ocena oczywiście 5 ale ja jestem zauroczony ... Rozważam kupno bmw m3 ale alfy na pewno nie oddam.
To jest to co najlepsze w tym pięknym stworzeniu ... Mruczy tak, że nie można tej maszyny nie kochać. Moc, kultura pracy, elastyczność - wszystko na celujący. Na trasach rzadko kto mnie wyprzedza (ca raz na 400km), głównie audi ski i bmki mki.
Zgoda, że czasem za długa ale poza tym daje radę, stąd 4
Perfekcyjny na dobrych nawierzchniach, troszkę gorszy na kartofliskach ... Tak czy siak, sączy chyba klej w oponach ... Obawiam się co się stanie jak przesiądę się do innego
Widać co trzeba
Dla mnie idealnie, jest co potrzeba i gdzie potrzeba bez zbędnych kiczowatych fajerwerków, zegary zajefajne
Klima mi nie działa. Coś tam dmucha, czasem trzeba długo czekać aż się ta dmuchawa uruchomi. Poza tym ok.
Żadnych problemów na przodzie, gdzie można wygodnie robić również inne rzeczy ;) A z tą ślicznotką u boku będziecie to robić często ;)) Z tyłu nie wiem, chyba też ok jak na takie auto (nikt się nie skarżył)
Hmm, silnik słychać i nie mam nic przeciwko temu ;)
Tu jest słabo ale rozumiem, że nie ma darmowych obiadów ;) Na baku 63l przejeżdżam średnio 460km w cyklu mieszanym na 100 oktanowej Shella. Mam spory problem z olejem - dolewam i dolewam, muszę to sprawdzić niedługo. Faktem jest, że jak już coś się psuje to jest to bardzo upierdliwe i kosztowne. Stosuję zamienniki na pierdoły niesilnikowe, reszta oryginały
Jak wyżej
Przez rok użytkowania wymieniłem lampę, chłodnicę i krzyżak przy kierownicy
Jeszcze przede mną
- zużycie paliwa dla silnika 2.5 i V6 24V 190KM 140kW