: Ma juz swoje latka a jeszcze wielu podziwia uroki autka
: Obruciłą sie panewka, to konsekwencja ASO MAREDI ktory napawy dokouje przez silikon, ktory zapchał smok olejowy i złapało panewke.
Napewno nie jest to auto dla ludzi ktorzy zarabiaja minimalna krajową ...., Ja akurat jestem maniakiem alfy i nastepny wlasniciel bedzie miał laleczkę oczywiscie za odpowiednia cene :P
No nie ma dołu... ale to ma zacyk sportowy to nie na darmo sie kreci do 7k , ale najlepiej 3.5 - 5,5 tys obr/min , wkreca sie jak szlifierka kątowa :P
Ok., Wysoki lewarek troche i duze odległości miedzy biegami dla mnie super
zawiecha działa, super połączenie sportu z komfortem naprawde jest okkkk. na orginałach wachacze daja rade :P
OK.
Wszystko pod ręką...
Rewelka wieje wszedzie i dobrze :)
Jest OK. wkoncu nie jest to jakas limuzyna , jak na sportowy sedan wystarczajaco miejsca...
No wiadomo, Tygrysy trocin nie jedzą 14 tez wezmie :P ale wynagradza to osiagami i frajdą z jazdy
Wzyscy tak pier... głupoty na temat awaryjnosci , poprostu trzeba kupic alfe a nie pozostałośći po alfie, bo jest tansza , jak ktoś kupuje od jakiegoś marnego ludka co ledwo mu starcza zeby nalać, to wiadomo, że to bedzie skarbona, bo poprzednik nic nie robił, i nie wymieniał, a kupujacy zeby jezdzic musi zainwestowac pakiet startowy z 5 tyś. Zobaczcie za wydmuchanego rodzynka trzeba dać odpowiednią kase .....,
jak w kazdym aucie ....
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 16V T.Spark 155KM 114kW