Ocena kierowcy - Alfa Romeo 156 I Sedan

Silnik 1.6 16V T.S. 120KM 88kW
Rok produkcji 1998
Okres użytkowania: 1 rok
Alfa Romeo 156 I Sedan 1.6 16V T.S. 120KM 88kW 1997-2003 - Oceń swoje auto
Silnik : ci co pisza ze alfa romeo psuje sie co chwile chyba nigdy w tym samochodzie nie siedzieli i uslyszeli to co ktos powiedzial a ktorysamochod sie nie psuje?mialem w zyciu rozne marki niemieckie francuskie japonskie wloskie fiat mazdy mercedesy skody golfy itd itd kazdy samochod sie psuje a co wy chcecie kupic samomochod i nic nie wymieniac cale zycie?kupcie sobie inne marki i zobaczycie ze przy kazdym samochodzie trzeba dlubac poprawiac wymienaic itd co tylko alfy sie psuja?co za brednie kto to pisze? alfa to nie jest samochod z punktu a do punktu b jak golf octavia passat bmw itd itd alfa to jest samochod z pasja zaprojektowany jak dzielo sztuki ktory wyglada jak milion dolarow a jazda alfa to poezja pelno zlych opini ale jestem pewien ze pisza to ludzie ktorzy nie mieli stycznosci z innymi markami i mysla ze inne marki samochod sie nie psuja nie trzeba wymieniac jeden uslyszy od drugiego i idzie w swiat stereotyp jeden wielki stereotyp powtarzany jak echo alfa to samochod z dusza mega wygodny wystylizowany jak ferrari albo maseratti polowa opinii negatywnych polowa pozytywny tak jak w kazdej marce polacy maja to do siebie ze wiecznie narzekaja wieczne narzekanie ze wszystko jest zle wszystko sie nie nadaje psuje ale lubicie narzekac kazdej auto sie psuje nie ma takiego ktorej sie nie psuje czy to merc czy to audi czy to alfa kazde sie popsuje wymaga regulacji wymiany itd itd drogie czesci?zobaczcie na allegro ile kosztuja czesci niczym sie nie roznia cenowo od innych marek skad wy to bierzecie ze drogie czesci? wiem ze chcieli byscie kupic samochod i nie naprawiac nic jezdzic i jezdzic a najlepiej zeby wam ktos jeszcze benzyne lal mam alfe 156 i te auta to dziela sztuki za bardzo fajne pieniadze do kupienia denerwuja mnie ludzie ktorzy nie maja pojecia a wypowiadaja sie ale nie tylko ja mam takie zdanie ale inni tak samo mowia jak ktos dba tak ma jak ktos nie wymienia na czas to tak ma samochod powinna miec osoba odpowiedzialna ktora dba o auta i wymienai wszystko na czas a jak nie stac to na piechty chodzic wpiszcie sobie opinie o innych markach itez bedziecie miec opinie pozytywne jak i negatywne polacy lubia narzekac zawsze wam zle

LPG - zużycie paliwa dla silnika 1.6 16V T.S. 120KM 88kW [l/100km]

7,7