: twarde, ale auto bardzo pewnie zachowuje się w zakrętach. no i układ kerowniczy bardzo precyzyjny
: twarde i niestety delikatne po 50000 wymieniałem wachacz
samochód jak go kupowałem zaaskoczył mnie wyposażeniem i silnikiem za naprawde nieduże pieniądze (używany), a po sprawdzeniu u mechanika i jeździe próbnej nie chciałem innego auta
świetny dynamiczny silnik
bez zarzutu, świetna 2 i 3
zawieszenie twarde, ale za to jak to autko trzyma się w zakrętach ! Człowiek zaczyna specjalnie wybierać kręte trasy...
trochę szerokie słupki z przodu, ale można się przyzwyczaić
zimą szybko dogrzewa, latem klima szybko chłodzi + tylny nawiew dla pasażerów to nieczęste zjawisko
z tyłu nie wiem, raz siedziałem jak byłem nietrzeźwy :) natomiast fotele z przodu rewelacyjnie wygodne i trzymają świetnie w zakrętach.
mimo iż silnik diesla dość głośny, w kabinie go nie słychać za bardzo naprawdę dobrze wyciszony samochód
części wcale nie są drogie, zużycie paliwa może i mniejsze w niemieckich dieslach, ale trzeba pamiętać że tutaj jest 140 lub 150 KM, no to musi troche więcej wypić
używane modele szybko tracą na wartości i za małe pieniądze można kupić kompleksowo wyposażone auto za dużo mniej niż np. niemieckie,
jak narazie żadne pierdoły się nie zepsuły u mnie
zawiewszenie na polskich "cudownych" za szybko się zużywa
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 16V JTD 140KM 103kW