Ocena kierowcy - Alfa Romeo 145

maciejgluba@o2.pl, 18 lat temu
Silnik 1.9 JTD 105KM 77kW
Rok produkcji 2000
Alfa Romeo 145 1.9 JTD 105KM 77kW 1999-2000 - Oceń swoje auto
co tu mówić miałem auto 3 miesiące i sprzedałem niby autko ok ale nie na polskie drogi
Miałem wersje JTD każdemy polecam w mire dynamiczna i ekonomiczna ale bez jakis rewelacji
Bez zastrzerzeń
Jeżeli chodzi o układ jezdny bajka pierwszy mój samochód który tak pewnie i z taka gracja robi zakręty po prostu super, ale jeden warunek równe drogi, tak więc w polsce nie pojeździsz, samochód strasznie twardy wszystko czuć na polskie drogi poraszka
ok
ok, szczególne słowa uznania za miejsce z przodu przed pasażerem 1 klasa
niby była klima nawet pół automatyczna ale w innych samochodach działa lepiej
ok
koszmar skrzypi stuka szumi i jeszcze polskie drogi fatalnie auto tylko na autobany nie do polski
jak na disla supernowoczesnego żadna rewelacja miasto 6,8-7,5 tras 5,5-6,2 najmniej spalił mi 4,9 jechałem jak emeryt nie przekraczałem 110 i bez żadnych wyprzedzeń
sa tanie ale nie na polske za twarde
Jak to włoch ale myślałem że będzie gorzej powiem tak jak każde auto w przedziale wiekowym 5-10 a to żarówka a to drażek a to coś norma ale myslałem że jak alfa będzie gorzej, może dlatego że silnik diesla benzyn unikajcie
raz pękł mi zbiornik na powietrze do turbiny jest nisko osadzony pojechałem do majstra skleiliśmy i po problemie

On - zużycie paliwa dla silnika 1.9 JTD 105KM 77kW [l/100km]

6,3