Brakuje ksiązki serwisowej, mam tylko katalog, kiepski dostęp do podzespołów w silniku, mała liczba fachowców którzy się znają na tych autach.
Ktoś zna dobrych fachowców od tej marki proszę o e-mail?
120 kucy to juz jest cos, 200 maksymalna, jak na razie silnik pracuje dobrze z zapalaniem nie ma problemu moze dlatego ze jest garazowany, nanajlepiej przyspiesza powyzej 4000tys/obr
dobrze nie ma problemu
swietnie sie trzyma bez niespodzianek, inni hamuja przed zakrętem a ja dodaje gazu to mi sie podoba
przod bdb, tyl gorzej
brakuje podłokietnika, przeciwmgielne przednie ktos sie chyba pomylil gdzie powinien znajdowac sie przełacznik tych swiatel, reszta bdb
nie maproblemu z nagrzaniem i z odparowaniem, czasem podswietlenie zmienia barwę w trakcie przełączania wentylatora nie wiem co to jest?
ok
tu nie trzeba wyciszać trzeba czasem sie wsłuchać i cos słyszeć bo jest fajnie powyzej 4000tys
miasto okoł 10-11, trasa ostatnio sprawdzałem 400 km spalił 6,61 przy predkości 90-120. to chyba wynik dobry nie narzekam
za niewielkie pieniądze można wybrać naprawdę niezłe auto
o z tym to jest róznie jak widac z innych opini .
uzytkuję od roku zrobiłem 15tys a wymienie co sie stało:
-przepalona żarówka przednia 2 razy
-pękła obudowa alternatora (wymiana w ASO wraz z wymianą gum w zawieszeniu oraz ogranicznika drzwi koszt 1000zł)
-padł rozrusznik wymiana bendiksa 150 zł
-wymiana akumulatora