Szkoda że nie ma następcy albo kontynuacji . Zanim nabyłem auto oczytałem i osłuchałem się masę bzdetów .Że jest: wolny , nie skręca , nie przyspiesza nie hamuje, pływa na zakrętach , nurkuje przy hamowaniu.
Otóż : auto jest sztywne , nie buja nie nurkuje hamuje przyspiesza całkiem nieźle( długa 1 i 2 ) dlatego tak się wydaje że mocy nie ma, takie ma przełożenie po prostu takie ,,traktorowate?? .Potem normalnie idzie 3 ,4 , 5 . Ogólnie twarde auto jeździ mi się nim świetnie. Ogólnie znienawidzony silnik polonezowski jest dla mnie czymś naprawdę fajnym . Charakterystyczny łoskot OHV po prostu uwielbiam . Wiele złego mają do powiedzenia osoby co w nim nawet nie siedziały ( nawet rodzina narzekała że to jest g ***o) a potem zdziwienie ooo to jedzie ! Eee! Jeśli ktoś mówi ze auto jest badziewne to po prostu nie dba . Tak na upartego poszukam wad auta . Pasy lubią się zwężać na prowadnicach i się zacinają co trochę wk? Trochę auto ma niski dach ( jest w nim przez to przytulnie) ale przy wzroście 180 cm zdarza mi się łbem potrzeć o sufit , może to kwestia fotela .
Lubią zapiekać się klocki hamulcowe dlatego auto nie może stać długo . Ale żadne auto nie lubi stać i w końcu każde klocki się zapieką ?..
może być
Dobre