Słyszałem ze silnik jest od francuza a dokładnie od reno co mnie początkowo baardzo zmartwiło choc nie wiem ile w tym prawdy.Moj pracuje kapitalnie i cichutko
Skrzynie biegow niezbyt dobrze muszę ocenić gdyż z moja mam problemy.Mechanicy nie wiedza dokładnie co jest przyczyna turkotu w moim samochodzie-jedni twierdza ze sprzęgło inni ze to skrzynia. Przy takim niskim przebiegu nic nie powinno się dziać
bez większych zastrzeżeń
z przodu jest naprawdę dobra jak i w lusterkach lecz przy cofaniu do tylu widoczność w środkowym lusterku słaba hoc nie najgorsza
jedyne zastrzeżenie mam do regulacji lusterek która jest umieszczona wręcz fatalnie gdyż nie widać przycisków bo kierownica przysłania
bez pronlemow
jest naprawdę spoko.Czasami wożę znajomych do pracy i w czwórkę jest ok a w 5ciu tez dają rade :)
hmmmm .... tak do 120 kilometrów jest dobrze lecz po 120 zaczyna szumieć i robić się głośniej.Ja raczej rzadko jeżdżę ponad 120 wiec w moim mniemaniu jest ok
moja cari na trasie jak cisnę tak do 150 kilometrów bierze sobie od 7 do 8 litrow w miescie przy spokojnej jezdzie 6.4 do 7.5 wiec spalanie jest ok
za wyjątkiem sprzęgła lub skrzyni -Dokładnie nie wiem jeszcze co poszło bo za samo ustalenie mechanik chce 500 zl :) nic innego sie nie psuje. Raczej fajny i bez awaryjny samochód który mogę polecić
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 DID 102KM 75kW