Lista ocen Citroen Xsara I Hatchback 1.8 i 90KM 66kW 1997-2000 (17) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 17 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~yojki
Hatchback 1.8 i 90KM 66kW
Kiedy kupiłem tern egzeplarz, miał obniżony tył przez co jeździł jak poduszkowiec- nie odczuwało się żadnych dziur, ale miało to również kiepskie strony przy pokonywaniu wyboistych dróg. Zdarzało się, że tylni zderzaz zaczepiał o grunt zwłaszcza kiedy z tyłu wiozłem dwie osoby. Dokonałem zmiany i podniosłem tył i jeździ ok bez problemów na dołach. Przy gwałtownych manewrach tył ucieka trzeba się przyzwyczaić
~endru13
Hatchback 1.8 i 90KM 66kW
Auto trzyma się rewelacyjnie drogi bardzo wygodny trasa Chorzów - Strasbourg 1150km praktycznie bez najmniejszych oznak zmęczenia. 12 godzin ciągłej jazdy i można by tak dalej. Auto kupiłem niedawno wiec trochę stukają wybite gumy w drążkach stabilizatora i pewnie parę innych drobiazgów. Zastowie sobie to na wiosnę :) Trochę aut już przejeździłem i jeśli chodzi o komfort Citroen jest na pierwszym miejscu.
~Dan GG#6036442
Hatchback 1.8 i 90KM 66kW
Nie mam już 18 lat. Autko jest bardzo wygodne. W porównaniu z taboretami (Panda, Fiesta, Skoda, Golf) to naprawdę auto pewnie trzymające się drogi i pozwalające odkryć lepszą stronę naszych dróg (o ile taka istnieje)
~Patryk1353
Hatchback 1.8 i 90KM 66kW
To najlapsze co jest w tym aucie. Miękkie zawieszenie sprawia że przyjemnie podróżuje się po Polskich wertepach.
~Michał
Hatchback 1.8 i 90KM 66kW
Najsłabsza część samochodu. Poprostu za słabe na nasze drogi. Trzeba dbać i często wymieniać.
~Marek
Hatchback 1.8 i 90KM 66kW
przy wolnej jezdzie bez zarzutu, troche glosno na dziurach:) w drodze
~mariusz - vernom@poczta.onet.pl
Hatchback 1.8 i 90KM 66kW
bardzo miekkie autko. w miare dobrze tlumi nierownosci.
~Emiliano
Hatchback 1.8 i 90KM 66kW
autko bardzo przyzwoicie się prowadzi
~hupson
Hatchback 1.8 i 90KM 66kW
bardzo stabilny. Switnie wchodzi i wychodzi z zakretow
~Mally2105
Hatchback 1.8 i 90KM 66kW
polaczenie komfortu i dobrego prowadzenia
Citroen Xsara I Hatchback